//beloghaziq
Boboiboy Api
Saturday, 31 January 2015, 20:38 ϟ 0 Klik untuk komen
Saturday, 31 January 2015 | 0Superstar (s)!

Inilah kuasa boboiboy yang terbaru.

Dengan background yang teristimewa.

Elemen yang menakjubkan.


Mengawal semua pergerakan api.


BOBOIBOY FIRE


AzTowel giveaway .
Monday, 9 September 2013, 23:11 ϟ 0 Klik untuk komen
Monday, 9 September 2013 | 0Superstar (s)!


klik banner untuk join! 



Mini Giveaway by Athirah Wardah
Monday, 3 June 2013, 23:11 ϟ 1 Klik untuk komen
Monday, 3 June 2013 | 1Superstar (s)!



Jom join GA niee . Banyak hadiah yg menarik :) Support lah mereka :)

Tag : 


1st Giveaway by Hanis and Athirah
Friday, 1 March 2013, 01:48 ϟ 0 Klik untuk komen
Friday, 1 March 2013 | 0Superstar (s)!

JOM JOIN

Segmen jom tambah followers blog by Anis Zainudin
Thursday, 14 February 2013, 19:15 ϟ 1 Klik untuk komen
Thursday, 14 February 2013 | 1Superstar (s)!



Tag :Haha Haha

*kalau nak komen kat atas tu ada tulisan komen

Frog OS saya
Saturday, 9 February 2013, 22:03 ϟ 1 Klik untuk komen
Saturday, 9 February 2013 | 1Superstar (s)!

Mumula saya buka frog saya ini tentang nya macam facebook ,twitter , dan blog....mula-mula tulis bba9224.1bestarinet.net.Yang dimerahkan itu ganti dengan kod sekolah kamu.Selepas itu tulis email dan password (Email, password Frog) yang pernah cikgu kamu kasi itu saja....
ASSALAMUALAIKUMWARAHMATULLAHHIWABAROKATUH.

Tutorial:letak lagu youtube dalam blog
Monday, 28 January 2013, 05:01 ϟ 0 Klik untuk komen
Monday, 28 January 2013 | 0Superstar (s)!

Mula-mula buka Design -> layout -> add a gadget -> HTML Java Script

copy benda bawah ni menggunakan ctrl+c serentak dan paste di ruangan HTML Java Script tadi

<center><object width="200"
height="25"><param name="movie"
value="http://www.youtube.com/v/H29IQeGEPaE" value="true"
/><paramname="allowscriptaccess" value="always"
/><embed
src="http://www.youtube.com/v/H29IQeGEPaE?fs=1&hl=en_US&color1=0xE3CEF6&color2=0xE3CEF6&autoplay=1"
type="application/x-shockwave-flash"
allowscriptaccess="always"
allowfullscreen="true" width="200"
height="25"></embed
src="http:></paramname="allowscriptaccess"></object>
</center><br>

yang warna merah tu korang gantikan dengan url video korang di youtube.Urlnya akan saya jelaskan di bawah:
 tekan kongsi atau share dan tekan embed atau benam dan tekan Use Old Embed Code atau gunakan kod benam....Copy kodnya dan letak di notepad...
contoh:-

<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/W-tgXOuVL5M?version=3&amp;hl=ms_MY&amp;rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/W-tgXOuVL5M?version=3&amp;hl=ms_MY&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

yang perlu copy hanya warna purple tu je dan paste diruangan merah tadi....
itu sahje..


<$BlogItemCommentCount$> Klik untuk komen
jangan tekan perkataan superstar cuma tekan klik untuk komen . Jangan tekan perkataan "<$BlogItemCommentCount$>Klik untuk komen" , tapi kalau takde tulisan klik untuk komen tekan perkataan comment diatas...
Older Post
The Disclaimer


Assalamualaikum
Nama saya Ahmad Haziq . Umur saya 10 tahun dalam 2013.Sila follow Saya :D
AHMAD HAZIQ
AAmanah
HHebat
MMesra
AAlim
DDinamik
HHormat
AAbadi
ZZuhud
IIkhlas
QQualiti
Apa ada pada nama?
Diary About Site

Let's Talk!


Kawan saya

The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Haziq

Best View at GOOGLE CHROME!